header kulinarni recepti - logo header
Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив

Кулинарни рецепти за ястия - Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив

Тук представяме необходимите продукти и стъпките за приготвяне на кулинарната рецепта

Подправка с име Градинският чай.

Тази подправка е разгледана 1402 пъти и участва в следните кулинарни рецепти: Градинският чай

Име на кулинарната подправка: Градинският чай Градинският чай се отглежда и като лечебна билка. Най-важното гастрономическо правило за градинския чай е следното: сушеният градинския чай има по-силен ефект от пресния, затова може да се използува само в малко количество.
Не трябва да се сервират без градински чай
-Най-скъпата подправка в света е шафранът. Истинският шафран е от фамилията Crocus sativus. За получаването на килограм шафран от този вид са необходими 225 000 цвята. Цената на килограм е $6000.
-Латинската дума за подправка е species, а Гръцката - aroma, което означава нещо, специално, нещо изключително и различно.


Кулинарна рецепта за - Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив

Кулинарни рецепти тема - Ястия с агнешко месо

Как да сготвим вкусното ястие: Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив? Какви са необходимите продукти за него?

Кулинарната рецепта е съставена за 5 порции и е разгледана 486 пъти

Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив начин на приготвяне

Начин на приготвяне : Месото се почиства от ципите и костите, нарязва се на малки късчета, поръсва се със солта, смления черен пипер, дребно нарязаните лук, магданоз и джоджен, виното и част от маслото и се оставя да престои 2-3 часа на хладно място, като се прибавят и целите лютиви пиперки. Разделя се на порции и се увива в намазана с масло пергаментова хартия. Пакетчетата се нареждат в тава, намазана с масло. Ястието се полива с останалото масло Вече сме готови да започнем кулинарния процес наречен печене. във фурна. При поднасянето пакетчетата от месото се разрязват по средата.

Този кулинарен шедьовър беше добавен от чревоугодник с име: Марийка Е.


Необходими продукти за рецептата:

агнешко месо 750 г, кромид лук 750 г, топено масло 100 г /-0.5 чаена чаша-/, бяло вино 100 мл /-0.5 чаена чаша-/, черен пипер няколко зърна, джоджен 0.5 връзка, магданоз 0.5 връзка, лютиви пиперки 5 бр., сол 10 г /-1 супена лъжица-/.

Пожелаваме ви приятни и здравословни мигове на хранене с кулинарната рецепта: Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив


сол лютиви пиперки магданоз джоджен черен пипер няколко зърна бяло вино топено масло кромид лук агнешко месо
Добави коментар за
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в коментара за кулинарната страничка.Въведете коректно полетата: email, име, коментарПубликувахте успешно коментар
Гласувай за - Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив с оценка Не е оценявана още тази кулинарна статияГласувай за - Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив с оценка Има какво да се желае в тази кулинарна рецептаГласувай за - Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив с оценка Става за готвене и яденеГласувай за - Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив с оценка Никак не лоша рецептаГласувай за - Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив с оценка Много добра рецепта
Гласували за тази кулинарна страница: 3 читателя. Среден кулинарен рейтинг: 4 - Много добра рецепта
подробно търсене в Кулинарната категория: Агнешко книжен кебап кулинарна рецепта от Пловдив

Заведения и Хранене Вкусно и полезно


Този кулинарен сайт е създаден в началото на 2010г. Последно обновяване в кулинарните рецепти и продукти 12-2023 година. При нередности в тази интернет страница моля свържете се с нас
СЕО оптимизация