header kulinarni recepti - logo header
Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко

Кулинарни рецепти за ястия - Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко

Тук представяме необходимите продукти и стъпките за приготвяне на кулинарната рецепта

Подправка с име Какао.

Тази подправка е разгледана 1225 пъти и участва в следните кулинарни рецепти: Какао

Име на кулинарната подправка: Какао Какаото на прах се получава от преработените плодове на какаовото дърво. Те първо ферментират, после от тях се отделят семената, отстранява се обвивката им и вътрешността се смила на паста. От нея се правят шоколади, бонбони, какаово масло и какаов прах. какаото на прах.
-Най-скъпата подправка в света е шафранът. Истинският шафран е от фамилията Crocus sativus. За получаването на килограм шафран от този вид са необходими 225 000 цвята. Цената на килограм е $6000.
-Латинската дума за подправка е species, а Гръцката - aroma, което означава нещо, специално, нещо изключително и различно.


Кулинарна рецепта за - Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко

Кулинарни рецепти тема - Ястия с агнешко месо

Как да сготвим вкусното ястие: Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко? Какви са необходимите продукти за него?

Кулинарната рецепта е съставена за 5 порции и е разгледана 467 пъти

Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко начин на приготвяне

Начин на приготвяне : Месото се отделя от костите, нарязва се на късчета и се слага да ври в съд с 4-5 чаени чаши подсолена вода. Брашното се запържва до порозовяване в половината от мазнината, след което при непрекъснато разбъркване се разрежда на каша с бульона от месото. Към кашата, след като поври десетина минути, се прибавят месото, черният пипер, счуканият чесън и оцетът. Ястието се вари още 10-15 минути. При поднасянето се полива с останалото масло, оцветено с червеният пипер.

Този кулинарен шедьовър беше добавен от чревоугодник с име: Вато М.


Необходими продукти за рецептата:

агнешко месо 750 г, брашно 50 г /-5 супени лъжици-/, краве масло 125 г /-1 пакетче-/, чесън 10 скилидки, оцет 10 мл /-1 супена лъжица-/, червен пипер 5 г /-1 чаена лъжичка-/, черен пипер и сол на вкус.

Пожелаваме ви приятни и здравословни мигове на хранене с кулинарната рецепта: Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко


сол черен пипер червен пипер оцет чесънскилидки краве масло брашно агнешко месо
Добави коментар за
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в коментара за кулинарната страничка.Въведете коректно полетата: email, име, коментарПубликувахте успешно коментар
Гласувай за - Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко с оценка Не е оценявана още тази кулинарна статияГласувай за - Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко с оценка Има какво да се желае в тази кулинарна рецептаГласувай за - Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко с оценка Става за готвене и яденеГласувай за - Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко с оценка Никак не лоша рецептаГласувай за - Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко с оценка Много добра рецепта
Гласували за тази кулинарна страница: читателя. Среден кулинарен рейтинг: 0 - Не е оценявана още тази кулинарна статия
подробно търсене в Кулинарната категория: Каша с агнешко месо кулинарна рецепта от Пазарджишко

Заведения и Хранене Вкусно и полезно


Този кулинарен сайт е създаден в началото на 2010г. Последно обновяване в кулинарните рецепти и продукти 12-2023 година. При нередности в тази интернет страница моля свържете се с нас
СЕО оптимизация