header kulinarni recepti - logo header
Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско

Кулинарни рецепти за ястия - Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско

Тук представяме необходимите продукти и стъпките за приготвяне на кулинарната рецепта

Подправка с име Бадем.

Тази подправка е разгледана 1599 пъти и участва в следните кулинарни рецепти: Бадем

Име на кулинарната подправка: Бадем В народната медицина бадема се използва заедно със захар при анемия, малокръвие, безсъние. Бадемовото масло широко се използва в медицината за приготвяне на маслени разтвори на витамин, хормонални препарати и др.

От всички ядки бадемът намира най-широко приложение
-Най-скъпата подправка в света е шафранът. Истинският шафран е от фамилията Crocus sativus. За получаването на килограм шафран от този вид са необходими 225 000 цвята. Цената на килограм е $6000.
-Латинската дума за подправка е species, а Гръцката - aroma, което означава нещо, специално, нещо изключително и различно.


Кулинарна рецепта за - Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско

Кулинарни рецепти тема - Ястия с агнешко месо

Как да сготвим вкусното ястие: Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско? Какви са необходимите продукти за него?

Кулинарната рецепта е съставена за 5 порции и е разгледана 508 пъти

Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско начин на приготвяне

Начин на приготвяне : Нарежете необходимо за тази кулинарна рецепта месо на парчета по ваш вкус, слага се в тавичка заедно с лука, се нарязва на ситно, морковите, се нарязват на колелца, и мазнината. Посолява се, залива се с топла вода Вече сме готови да започнем кулинарния процес наречен печене. в умерена фурна, като от време на време се обръща. Когато е почти готово, се слагат картофите, се нарязват на дължина. Ястието отново се пече до готовност. Поднася се поръсено с черен пипер и ситно се нарязва магданоз.

Този кулинарен шедьовър беше добавен от чревоугодник с име: Ангел М.


Необходими продукти за рецептата:

агнешко месо 750 г, растително масло 100 мл /-0.5 чаена чаша-/, кромид лук 50 г /-1 глава-/, моркови 150 г /-2-3 бр.-/, картофи 1 кг /-10 бр.-/, сол, черен пипер, магданоз.

Пожелаваме ви приятни и здравословни мигове на хранене с кулинарната рецепта: Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско


магданоз черен пипер сол картофи моркови кромид лук растително масло агнешко месо
Добави коментар за
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в коментара за кулинарната страничка.Въведете коректно полетата: email, име, коментарПубликувахте успешно коментар
Гласувай за - Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско с оценка Не е оценявана още тази кулинарна статияГласувай за - Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско с оценка Има какво да се желае в тази кулинарна рецептаГласувай за - Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско с оценка Става за готвене и яденеГласувай за - Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско с оценка Никак не лоша рецептаГласувай за - Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско с оценка Много добра рецепта
Гласували за тази кулинарна страница: читателя. Среден кулинарен рейтинг: 0 - Не е оценявана още тази кулинарна статия
подробно търсене в Кулинарната категория: Агнешко с картофи кулинарна рецепта от Кюстендилско

Заведения и Хранене Вкусно и полезно


Този кулинарен сайт е създаден в началото на 2010г. Последно обновяване в кулинарните рецепти и продукти 12-2023 година. При нередности в тази интернет страница моля свържете се с нас
СЕО оптимизация